Υπηρεσίες

Υπηρετούμε με συνέπεια τον ιατρικό κόσμο και το κοινό, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα εργαστηριακών εξετάσεων ρουτίνας (Μικροβιολογίας, Ανοσολογίας, Βιοχημείας, Αιματολογίας), καθώς και εξειδικευμένων αναλύσεων. Επίσης, γίνονται εξετάσεις ανίχνευσης  του  Covid-19. Προτεραιότητα του κλινικού μας εργαστηρίου, είναι η αξιοπιστία των αποτελεσμάτων των  εξετάσεων.  Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με τη βοήθεια των σύγχρονων μηχανημάτων που διαθέτουμε και φυσικά χάρη στο πλήρως καταρτισμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

MLafazani employees

Αιμοληψία κατ΄οίκον, κατόπιν ραντεβού

Το εργαστήριό μας παρέχει τη δυνατότητα αιμοληψίας κατ’οίκον. Εξυπηρετούμε  με τον τρόπο αυτό, ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, άτομα με περιορισμένη δυνατότητα μετακίνησης και ηλικιωμένους. Η κατ’οίκον αιμοληψία, πραγματοποιείται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας για προγραμματισμένα ραντεβού.

Αιμοληψία σε βρέφη, κατόπιν ραντεβού

Το εργαστήριο μας παρέχει τη δυνατότητα αιμοληψίας σε βρέφη από εξειδικευμένο προσωπικό. Η αιμοληψία σε βρέφη, πραγματοποιείται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας για προγραμματισμένα ραντεβού.

Πρόσβαση σε άτομα με κινητικά προβλήματα

Το εργαστήριο μας διαθέτει πρόσβαση για άτομα με κινητικά προβλήματα.

Φορητή συσκευή ανίχνευσης φλεβών με υπέρυθρες Veincas V800P

Το χημείο μας διαθέτει τη φορητή συσκευή ανίχνευσης  φλεβών με υπέρυθρες Veincas V800P. Αυτή η συσκευή καθιστά την αιμοληψία μια πολύ εύκολη διαδικασία για ασθενείς με αδύναμο φλεβικό σύστημα. Η σύγχρονη αυτή συσκευή, έχει τα εξής πλεονεκτήματα:

  • Απεικονίζει πλήρως το φλεβικό δίκτυο στην επιφάνεια του δέρματος.
  • Είναι ιδανική για χρήση σε ενήλικες, παιδιά, βρέφη, καθώς και για υπέρβαρα άτομα.
  • Διαθέτει ρυθμιζόμενη φωτεινότητα σε 4 επίπεδα.
  • Διαθέτει τρία διαφορετικά μεγέθη απεικόνισης: Ενηλίκων, παιδιών, βρεφών.
  • Διαθέτει τέσσερις λειτουργίες απεικόνισης: Κανονική απεικόνιση, ανάστροφη απεικόνιση, απεικόνιση με βάθος φλέβας, χρωματική απεικόνιση με 4 διαφορετικά χρώματα.
  • Διαθέτει σύστημα λήψης και αποθήκευσης φωτογραφιών. Έτσι, καθίσταται δυνατή η λήψη φωτογραφίας του περιστατικού. Η φωτογραφία  ακολούθως αποθηκεύεται στη μνήμη της συσκευής.

Ακολουθήστε μας

error: Content is protected !!